ΕΚΛΟΓΕΣ 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΥΡΡΙΝΙΩΤΩΝ

‘’ΤΟ ΚΟΤΣΑΚΙ’’

Θεσσαλονίκη 31 Ιουλίου 2017

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουλίου στην Μυρρίνη το 3ο Αντάμωμα των Μυρρινιωτών, για 3η συνεχή χρονιά, καθιερωμένο και διοργανωμένο από τον σύλλογο μας. Η επιτυχία του ήταν μεγάλη καθώς για άλλη μια φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας. Κρίνοντας από τον αριθμό των παρευρισκομένων και τη διάθεση τους, νιώθουμε δικαιωμένοι και χαρούμενοι γιατί αποδείχτηκε η αναγκαιότητα της καθιέρωσης αυτής της γιορτής ως προς τη διατήρηση της επαφής μας με το τόπο καταγωγής μας, τη διατήρηση των επαφών μεταξύ μας αλλά και ως φόρος τιμής και μνήμης προς τους προγόνους μας που έζησαν και αγωνίστηκαν σ’ αυτό το χωριό αλλά και για αυτό το χωριό.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας, την στήριξη σας και ζητάμε την κατανόηση σας για όσα μπορεί να έτυχε να εντοπίσετε και να μπορούσαν να οργανωθούν καλύτερα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές μας, μέλη και φίλους του συλλόγου, που επέλεξαν να προσφέρουν στην διοργάνωση και εξυπηρέτηση των αναγκών της αν και θα μπορούσαν να διασκεδάζουν μαζί μας. Ίσως για αυτούς η προσφορά να δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από την προσωπική διασκέδαση.

Ραντεβού, με τη βοήθεια του Θεού, του χρόνου το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 στο 4ο αντάμωμά μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Βούλτσιος Σάκης