Ενημέρωση Μελών και Φίλων

Πληροφορούμε τα μέλη του συλλόγου και του φίλους του πως αυτές τις μέρες ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής και διάσωσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μυρρίνης.

Το κτήριο από τη σύσταση του συλλόγου παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ν. Ζίχνης ως έδρα μας. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται όμως είναι απελπιστική τόσο εσωτερικά, καθώς για χρόνια έμπαινε νερό από τη στέγη και προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές, όσο και εξωτερικά στην αυλή που μετατράπηκε σε ζούγκλα και είναι αδιάβατη.

Μετά από πολλές προσπάθειες και αναφορές στο Δήμο, ξεκίνησε σήμερα από τα συνεργεία του ο καθαρισμός της αυλής και άλλες εξωτερικές εργασίες. Ταυτόχρονα προγραμματίστηκε από τον Δήμο και η επιδιόρθωση της στέγης και των άλλων εσωτερικών ζημιών ώστε το κτήριο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον σύλλογό μας αλλά κυρίως να σωθεί.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ν. Ζίχνης για τη βοήθειά του που είναι καθοριστική για το θέμα. Όσο όμως και να μας βοηθήσει θα χρειαστεί, στο τέλος, ένα κομμάτι δαπανών να αναλάβει ο σύλλογός μας. Παρακαλούμε όσους έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν την ετήσια συνδρομή προς το σύλλογο, που τουλάχιστον την παρούσα στιγμή βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Θυμίζουμε πως η ετήσια συνδρομή ορίστηκε με απόφαση της Α’ Γενικής Συνέλευσης στις 24 Μαΐου 2015σε 10 Ευρώ. Το πρώτο οικονομικό έτος για τον σύλλογό μας λήγει στις 31 Ιουλίου 2016.

Ελπίζουμε πως όσοι μπορούν θα βοηθήσουν πληρώνοντας τουλάχιστον την ετήσια συνδρομή τους. Τονίζουμε για ακόμη μία φορά πως καμία προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου και κανένας προγραμματισμός εκδηλώσεων δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει χωρίς την συμπαράστασή σας. Όχι μόνο την οικονομική, όπως στην προκειμένη περίπτωση, αλλά κυρίως την ηθική στήριξη και το ενδιαφέρον σας για το χωριό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Βούλτσιος Σάκης

Για τις συνδρομές απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Βούλτσιος Σάκης 6944883606
Τσέλιος Ιορδάνης 6932038157
Κόπανος Δημήτρης 6977599537
Γαλάτας Χρήστος 6973397515
Νασιούλη Ευαγγγελία 6976562730